Üstay İlkokulu

Belgegeçer : 03243201825
WEB https://ustayilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Toroslar mahallesi 92060 sokak Toroslar/Mersin
VİZYON : Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemiş; temel demokratik değerlerle donanmış; bireysel farklılıkları ne olursa olsun; araştırma, sorgulama, eleştirel düşünme, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş; yaşam boyu öğrenen ve insan haklarına saygılı nesiller yetiştiren bir kurum olmaktır.
MİSYON : Milli Eğitim Temel Kanununa ve Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve ilkelerine uygun olarak; Atatürk ilke ve İnkilaplarını özümsemiş, içinde yaşadığı topluma değer katmayı amaçlayan, kendine büyük ufuklar çizen, araştırmacı ve sorgulayıcı, teknolojiyi kullanarak aktif öğrenmeyi gerçekleştirebilen, değişen müfredat çerçevesinde her konuda proje üretebilen, ekip çalışmasına yatkın, başaran ve basarının zevkine varan, toplumun ihtiyaç duyduğu bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Saatler : 07:10-12:10 Sabah 12:20-17:10 Öğle